TERRALENE                                       

Terralene är kompounder gjorda på BIO Polyeten! Vi Anpassar En kompound till att passa en given appikation, genom att göra en förening av olika olefiner,additiv ,fyllmedel eller fillers.
Detta hr utmynnat i livsmedelsgodkända träkompositer, med en E modul upp till 2500 MPa. Och en naturlig känsla. Optimerade film-, eller formsprutnings kvaliteter.Och så vidare. Vad som kännetecknar dessa är extremt hög andel förnybar råvara.

Läs mer om Terralene Här

TYP

TERRALENE® HD 3505  är speciellt framtagen för korkar och förslutningar, boxar mm, som en tjockare vägg.Således är det en formsprutningskvalitet.

TERRALENE® LL 1101 är en lättprocessad kompound för film,baserad på GRÖN Polyeten.Den har hör punkteringsstyrka, bra svetsbarhet och hög klarhet.

TERRALENE® LL 1303 är framtagen för Extrusion coating och laminering. Den har en hög andel förnybar råvara och ger bättre process egenskaper än ren LLDPE. Bra svetsbarhet.

Vi har extrusion cotaing kvalieteter. Kontakta oss. Hög förnybar andel.

TERRALENE® WF 3516 ,5525, och 6534 är kompounder av GRÖN PE och träfiber. Andelen ökar med stigande nummer. Smältindex varier beroende av kvalitet, från ca 7 till 15 g/10 min/2.16 Kg. Materialet är livsmedelsgodkänt och passar bra för formsprutade styva artiklar, och de med långa flytvägar, så passar WF 3516 ypperligt.

Andelen förnybar råvara i dessa är >> 96 %

Applikationsexempel

POLYMERFRONT AB

Övre Nobelvägen 7, 616 90 Åby bjarne.hogstrom@telia.com

© Polymerfront AB. All Rights Reserved   » Om cookies  |  » Sitemap