FKUR KUNSTOFF GMBH,är en av de ledande tillverkarna av BIOPLASTER. I ett starkt samarbete med Fraunhofer Institutet, har de Bionedbrytbara kvaliteterna utvecklats.Vi har idag den bredaste palletten av Biocompounder. Utöver de bionedbrytbara , gör vi också fantastiska compounder av GRÖN PE, träfiberfyllda och mineralfyllda. Dessutom kompounderade för att anpassas till olika kundbehov. FKUR har sin fabrik i Willich , utanför Dusseldorf i Tyskland.

Nu har FKUR satt ihop sina uppdaterade broschyrer "The Bioplastic specialist" med information om alla nya produkter .
Här kan du ladda ner FKUR:s nya broschyrer:

Tekniska egenskaper och applikationer

Produktportfölj - Anpassade lösningar inom bioplaster.

Som specialist på bioplastområdet erbjuder FKuR en bred portfölj av olika extrusions- och formsprutningsgrader. Beroende på betyg garanterar FKuR-produkterna en lång livslängd eller är biologiskt nedbrytbara och bryts ner i naturligt förekommande, ofarliga basmaterial.

Som ett resultat av deras mångsidiga och skräddarsydda egenskaper har FKuRs bioplaster blivit etablerat på många kommersiella områden, från jordbruksapplikationer, exibiärpåse och förpackningslösningar till elektroniska produkter eller leksaker.

Alla FKuR-bioplaster är kompletta produkter som inte kräver någon ytterligare modifiering. De kan bearbetas direkt på befintlig utrustning som drop-in-lösning.

FKuR-produkten omfattar egenutvecklad utveckling samt en mängd biobaserade distributionsprodukter.

​TERRALENE

Publicerad 2018-06-26, 14:17

                                       

Terralene är kompounder gjorda på BIO Polyeten! Vi Anpassar En kompound till att passa en given appikation, genom att göra en förening av olika olefiner,additiv ,fyllmedel eller fillers. Detta hr utmynnat i livsmedelsgodkända träkompositer, med en E modul upp till 2500 MPa. Och en naturlig känsla. Optimerade film-, eller formsprutnings kvaliteter.Och så vidare. Vad som kännetecknar dessa är extremt hög andel förnybar råvara. Läs mer om Terralene Här

Skriv en kommentar

Din kommentar kommer att granskas innan publicering

POLYMERFRONT AB

Övre Nobelvägen 7, 616 90 Åby bjarne.hogstrom@telia.com

© Polymerfront AB. All Rights Reserved   » Om cookies  |  » Sitemap